Over mij

Als kind leerde ik verschillende “thuissituaties” kennen. Opgroeien betekende voor mij veelal pittige momenten ondergaan, afgewisseld met leuke belevenissen. Terugkijkend op mijn jeugdjaren merk ik heel wat evolutie op in mijn groeiprocessen. Mijn ervaringen uit kind- en jeugdjaren hebben me onder andere bedreven gemaakt in het zoeken naar balans en deze trachten zo gunstig mogelijk te behouden. Het heeft me toen al bijgebracht dat ik niet stop met leren. En weet je?
Groeien doe ik ook nog, elke dag opnieuw.


Verder heb ik figuurlijk leren surfen op de golven van het leven. Af en toe met een fikse duik in de turbulente diepte, dan weer kabbelend op rustig water. Het klinkt cliché, maar al die rollercoaster- ervaringen maken me tot de mens die ik vandaag ben. En weet je?
Zoeken doe ik ook nog, elke dag opnieuw.


Ik ben nog steeds dochter van, intussen ook zelf mama van, partner, vriendin, … zowel werkkracht als zelfstandige, boekenlezer, af en toe Ecstatic Dancer en squasher, … Met veel passie vaak student en niet onbelangrijk zelfzorger! Het zijn stuk voor stuk rollen in mijn bestaan. Dagdagelijks vervul ik fragmenten van die onderdelen. Ik zie het als een kunst om een balans te zoeken in het uitwerken van deze rollen.


Van jongs af aan ben ik reeds nieuwsgierig, gefascineerd zelfs, over hoe we als mens functioneren en wat ons drijft in het leven. Mijn opleidingen en ervaringen reiken me tools en vaardigheden aan om mijn zoektochten verder te zetten:

• Bachelor in Gezinswetenschappen (Odisee)
• Diploma Counsellor (Academie voor Coaching en Counselling)
• Diploma Sekscounsellor (Centrum voor Avondonderwijs)
• Diploma Bewustzijnscoach (Centrum voor Avondonderwijs)
• Vrijwilligerswerk CAW Slachtofferhulp
• Integratie boeken & workshops omtrent meditatie en mindfulness
• Supervisie en intervisie met deskundige therapeuten en collega’s
• Het volgen van verschillende eigen therapie-trajecten
• Het leven zelf

 

Ik zet mijn gereedschapskist zielsgraag ter beschikking van mensen die op zoek zijn naar hun unieke zelf. Met zorg en met veel plezier zoek ik een eindje met je mee.

Nathalie

Nathalie Bruyland

Tel: +32 476 71 75 73

Mail: nathalie@soulquesters.be

 
“I have seen the sea when it is stormy and wild; when it is quiet and serene when it is dark and moody. And in all these moods, I see myself.” – Martin Buxbaum
 
Voor meer informatie, vragen of een afspraak?